jasoyla

Rekisteri- ja tietosuojaseloste - Jaso Oy

Rekisterinpitäjä: Jaso Oy (y:1057298-5), Tuulimyllyntie 4, 14200 Turenki

Rekisterin nimi: Jaso Oy asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Jaso Oy:n asiakassuhteiden hoito, ylläpito ja markkinointi.

Rekisterin tietosisältö: Asiakkaan yhteystiedot sekä ostohistoriatietoja.

Säännönmukaiset tietolähteet: Asiakkaan itse antamat tiedot,Jaso Oy:n verkkosivustolla oleva yhteydenottolomake sekä uutiskirjeen tilauslomake.

Tietojen luovutus: Jaso Oy ei luovuta eteenpäin, julkaise eikä anna muulla tavalla rekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.

Jaso Oy käyttää MailChimp-sähköpostipalvelua suoramarkkinoinnissa ja viestinnässä. MailChimp-palvelulle siirretään vastaanottajien tiedoista etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. MailChimp on yhdysvaltalainen yhtiö, henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot kuitenkin suojataan henkilötietolain edellyttämällä tavalla ja MailChimp kuuluu USA:n ja EU:n välisen Privacy Shield -kehyksen sertifioitujen yritysten listalle.

Rekisterin suojauksen periaatteet: Jaso Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja suojattu ulkopuolisilta.

Rekisterissä olevalla on oikeus tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia niiden korjaamista tai poistamista ottamalla yhteyttä: jaso(at)jaso.fi

Verkkosivuston kävijätilastointi: Jaso Oy käyttää sivustollaan Google Analytics -verkkosivujen kävijäseurantapalvelua, käytön tarkoituksena on kehittää sivustoa ja parantaa palvelua. Kerättävästä datasta ei voida yksilöidä tietoja yksittäiseen käyttäjään tai henkilöön. Sivustolla kävijä voi halutessaan ottaa Google Analytics -seurannan pois käytöstä selaimen lisäosalla (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Yhteystietoihin
jasologo