jasoyla
moottoripöydät fokustyökalut näytteenlataaja oheislaitteet

PRIOR-OHEISLAITTEET

Prior tarjoaa valikoiman oheislaitteita mikroskoopeille. Kaikkia seuraavia lisälaitteita voidaan ohjailla kolmannen osapuolen ohjelmistolla, joka tukee ProScan III:a, OptiScan II:a tai PCI II:a.

Shutters

Neljä vaihtoehtoa saatavina 25mm ja 35mm aukoille, kirkaskenttä- ja emissiosovelluksille sekä korkean lämpötilan mallit molempiin kokoihin eksitaatiosovelluksiin. Kaikkia sulkimia voidaan käyttää yksinään tai kiinnittää ne Prior-suodatinpyöriin, kiinnityslaipat voidaan valmis- taa sopimaan useimpiin mikroskooppeihin.

Suodatinpyörät

Kaksi mallia, 10-paikkainen suodatinpyörä suodattimille, joiden halkaisija on 25mm sekä 8-paikkainen suodatinpyörä 35mm suodattimille. Suodatinpyöriä voidaan käyttää erillisinä yksiköinä tai kiinnittää suoraan Prior-sulkimiin, kiinnityslaipat voidaan valmistaa sopimaan useimpiin mikroskooppeihin.

Joystickit

Prior tarjoaa valikoiman joystickejä 3- ja 4-akselijärjestelmien ohjailuun, suosituin on CS152DP Joystick, jolla ohjaillaan 3 akselia, ts. XY-pöytää ja Z-akselia.

Näppäimistöohjaimet

Valikoimissa on kaksi erityyppistä näppäimistöohjainta, kosketusnäyttö pöytien, suodatinpyörien ja suljinten ohjailuun sekä näppäimistö 2 suodatinpyörän ja 3 sulkimen ohjaamiseen.

Yhteystietoihin

prior-oheislaitteet osio vaihtuu jasologo