jasoyla
moottoripöydät fokustyökalut näytteenlataaja oheislaitteet

PRIOR NÄYTTEENKÄSITTELIJÄ PL-200

Prior PL-200 näytteenkäsittelijä on edistynyt järjestelmä automaattiseen näytteidenkäsittelyyn erilaisissa mikroskooppisovelluksissa.

Sopii Nikonin, Olympuksen, Leican ja Zeissin mikroskooppeihin. PL-200:a voidaan käyttää olemassaolevalla mikroskoopilla lisäämällä vain sopiva Prior -skannauspöytä.

Tuettu Image-Pro® 7.0.1, Metamorph ja Objective Imaging's Surveyor (Turboscan) -ohjelmistoissa.

lab equipm readers' choice

PL-200 sisältää enintään 4 irrotettavaa näytetelinettä, joihin jokaiseen mahtuu 50 näytettä. PL-200:n anturit valvovat näytetelineitä, joten järjestelmä reagoi jos esimerkiksi näytetelinettä vaihdetaan kesken työskentelyn.

Telineen asettaminen lataajaan aloittaa ainutlaatuisen näytteentunnistusjärjestelmän, joka automaattisesti tunnistaa näytteiden sijainnin. Prior on optimoinut molemmat, minkä ansiosta järjestelmä suoriutuu yksittäisestä lataus/palautus -prosessista vain 15 sekunnissa.

Valmistellut näytelevyt ovat kallisarvoisia, usein ainutlaatuisia ja niitä täytyy käsitellä varoen. Näytetelineiden näytteiden säilytyksen muotoilun lisäksi PL-200 sisältää muitakin turvallisuusominaisuuksia, jotta vahingoittumis- riski on minimoitu. Näytepihdeissä on sensori, joka tunnistaa näytteen paikoillaanolon. Jos sensorin tila muuttuu esim. puuttuvan näytteen vuoksi, järjestelmä pysähtyy ja raportoi virheestä.

Samanlainen lähestymistapa on skannaus- pöydällä, jossa sensori tunnistaa, onko näyte paikallaan pöydällä. Skannausta ei aloiteta, jos esim. näyte ei ole asetettu oikein pöydälle. Kolmas sensori valvoo näytteen sijaintia suhteessa pöytään. Jos käyttäjä tahattomasti liikuttaa skannauspöytää Z-suunnassa (syvyyssuunnassa), tämä sensori estää törmäykset.

Yhteystietoihin

PL-200 näytteenlataaja osio vaihtuu jasologo