jasoyla
moottoripöydät fokustyökalut näytteenlataaja oheislaitteet

PRIOR-MOOTTORIPÖYDÄT

ProScan

ProScan on sarja erittäin tarkkoja moottoripöytiä tutkimusmikroskopiaan ja sovelluksiin, joissa tarkkuus ja toistettavuus ovat tärkeimmät vaatimukset. Valikoima kattaa pöydät mikroskoopeille, käänteismikroskoopeil- le, kovuustestauslaitteille ja inkubaattoripöydät.

Valikoima eri moottoreita, kuularuuveja sekä enkoodereita yhdistettyinä täysin ohjelmoitavaan kontrolliyksikköön tekevät tuotteesta erittäin joustavan. Saatavilla on laaja valikoima näytteenpitimiä. ProScan -pöydät voidaan myös sovittaa muihin optisiin tutkimusjärjestelmiin ja tässä voidaan tehdä asiakaskohtaista räätälöintiä.

ProScan III on ihanteellinen kaikkein vaativimpaan kuvantamissovelluskäyttöön. Sovelluksia mm. image tiling, time lapse studies, virtual/digital slides, industrial and semiconductor inspection, high throughput screening.

ProScan III moottoripöytäjärjestelmä sisältää ProScan -kontrolliyksikön, valitun pöydän ProScan -moottoripöytävalikoimasta sekä valinnaiset lisävarusteet.

H101a

ProScan III -kontrolliyksikkö edustaa uusinta tietoa moottorinohjailuteknokogiassa ja tarjoaa laajan valikoiman kehittyneitä ominaisuuksia vaativimpiinkin sovelluksiin. Kontrolliyksikkö on yhteensopiva maailman johtavien kuva-ana- lyysiohjelmistojen kanssa. ProScan III -kontrolliyksiköllä voidaan ohjailla pöytää, fokusmoottoria, kolmea suodatinpyörää ja kolmea suljinta, kaikkia yhdellä yksiköllä.

ProScanin kiitelty joystick on ergonominen ja interaktiivinen ohjailutyökalu.

OptiScan

OptiScan on käytännöllinen ratkaisu taloudelliseen mikroskooppiautomaatio- järjestelmään sekä mikroskoopeille että käänteismikroskoopeille. OptiScan -kontrolli- yksiköllä on 5 akselin ohjailumahdollisuus (2 suodatinpyörää ja fokusoinnin), sisältäen moottoripöydän. OptiScan soveltuu hyvin optisiin tutkimusjärjestelmiin, joissa tarkkuus ja toistettavuus on tasapainossa kustannusten kanssa.

OptiScan II is tarkka moottoripöytäjärjestelmä, ihanteellinen mm. fluoresenssikuvantamiseen, näytteen skannaukseen, petrimalja-analyysiin, metallurgiseen analyysiin ja korkeustietoon perustuviin sovelluksiin.

OptiScan II -kontrolliyksiköllä voidaan ohjata x,y,z -akseleita, kolmea suljinta sekä kahta suodatinpyörää. Kontrolliyksikkö on yhteen- sopiva maailman johtavien kuva-analyysi- ohjelmistojen kanssa.

Yhteystietoihin

prior-moottoripöydät osio vaihtuu jasologo