jasoyla
moottoripöydät fokustyökalut näytteenlataaja oheislaitteet

PRIOR-FOKUSTYÖKALUT

Focus Motor

H122 - Yksinkertainen ja helppo Z-akseliratkaisu useimpiin mikroskooppeihin. Priorin moottori- fokusohjauksessa on vakiona jopa vain 0.002µm askelkoot, ja ne tuottavat erinomaisen resoluution tarkalle fokukselle sekä toistettavan asemoinnin Z-akselilla. Isoille liikkeille, joissa vaaditaan nopeutta, ProScan III -fokusmoottoria voidaan ajaa jopa 20 kierrosta/s nopeudella.

FB203/4 - Moottorisoitu yhden akselin ajojärjestelmä, optiona jalusta XY-pöydälle. 38mm aluellaan laite tarjoaa ratkaisun tarkennukselle ja XY-liikkeille raskaille ja suurille tutkittaville kohteille.

Focus Only Controller

Prior tarjoaa tarkennusyksikön ES10ZE, edullinen yksikkö kertoo sijaintitiedon, manuaaliohjaus.

Focus only -järjestelmä on ihanteellinen rutiinisovelluksiin, jotka vaativat taloudellisen, mutta laadukkaan ja luotettavan ratkaisun. Järjestelmä on yhteensopiva maailman johtavien kuva-analyysiohjelmien kanssa.

NanoScanZ

NanoScanZ Piezo -fokuspöytä tuottaa jopa 1nm resoluution sekä ultranopean liikkeen. Tämä voidaan toteuttaa 100, 200, 250 ja 500um liikealueella ja sopii yhteen laajan joukon kanssa mikroskooppeja.

Laser Autofocus

LF210 Autofocus System yhdistää uusimman osaamisen älykkäässä mikroprosessori- ohjauksessa sekä edistyneen optiikan ja tuloksena on nopein ja luotettavin saatavilla oleva laser autofocus. Sen kompakti yksikkö sisältää tarkkuusoptiikkaa, joka helposti soveltuu erilaisiin mikroskooppeihin ja optisiin järjestelmiin. Se jopa sisältää mikroaskelluksen fokusmoottorille.

Yhteystietoihin

fokustyökalut osio vaihtuu jasologo